Om bueskydning

Bueskydning Lavia København Der er sjovt at skyde med bue !

Om bueskydning 

Bueskydning er en sport for hele familien og kan dyrkes som motion, jagt eller på konkurrenceplan.


Kunsten at beherske en bue og pil er en udfordring i hvert eneste skud. Bueskydning er derfor en meget individuel sport – der er kun en, der kan skyde pilen: dig. Men betyder ikke, at bueskydning ikke også er en social sport. Tværtimod.


Bueskydning er for alle – uanset køn og alder, og bueskyd-ning kan dyrkes som motion, jagt eller på konkurrenceplan. Mange dyrker også bueskydning af meditative grunde eller fordi det er en sport som familien kan være fælles om. Der er også mange forskellige konkurrenceformer inden for de for-skellige buetyper, både individuelle og holdkonkurrencer, inden- og udendørskonkurrencer osv.


Dicipliner


Skiveskydning: 

Denne disciplin foregår ved at alle skytter står på den samme streg og skal skyde efter hver sin skive på en fast afstand. Afstanden og størrelsen på skiven variere efter på hvilken afstand man skyder samt den alders klasse og bue klasse man skyder i. 
3D skydning/jagtskydning:

Denne diciplin forgår oftest i naturen (nogle bygger en bane indendørs i vinterhalvåret) hvor man skyder efter skumdyr i naturlig størrelse, form og farve, der står på ukendte afstande i terrænet. Diciplinen efterligner det at gå på jagt med bue, og der er markeret scorezoner på skumdyrene der representerer hvor man ville skulle ramme i en jagt situation.Holdningen i Lavia er, at enhver skal kunne dyrke bueskydning efter sit eget ønske og eget niveau


Læs eventuelt om de forskelling buetyper !


Åbningstider:

Mandag og Onsdag kl. 16:00 - 20:00

Fredag i ulige uger kl. 16:00 - 20:00

Adresse:

Bueskydning Lavia København

H.P .Olsens Vænge 8

2630 Tåstrup

Klub- og træningslokale:

Grøndal Multicenter

Hvidkildevej 64, 1. sal

2400 København NV